مقالات

باتری اتمی با عمر صد ساله

باتری اتمی با عمر صد ساله

باتری اتمی با عمر صد ساله

باتری اتمی با عمر صد سالهاز بین خبرها و مقالاتی که در سایت های مختلف در خصوص انواع باتری و تکنولوژی های مختلف اعم از باتری ماشین باتری لیتوم یون، باتری پرنده و … میخواندم این مقاله به نظرم جالب بود و تصمیم گرفتم این تکنولوژی که دانشمندان روسی از آن پرده برداری کردن را با شما عزیزان در میان بگذارم.

در سال گذشته دانشمندان روسی از یک باتری اتمی با عمر صد ساله رونمایی کردند. باورش سخت بود ولی در ادامه برایتان روند کار این باتری را شرح می دهم.

این باتری صد ساله قدرتی 10 برابر قدرت باتری های معمولی دارد. و در ساختار آن از الماس استفاده شده است که از مواد رادیواکتیوی که داخل آن است تغذیه می کند. این باتری قدرت لازم برای تنظیم ضربان قلب یا حتی سفر به مریخ را مهیا می کند.

دانشمندان روس در پرده برداری از این باتری اعلام کردند با وجود داشتن مواد رادیواکتیو، این باتری برای مصارف روزانه امنیت لازم را داشته و همه افراد به راحتی می توانند از این باتری ها استفاده کنند.

شیوه کار این باتری ها با وجود اینکه از تابش ذره بتا به وجود می آیند حتی اگر این تشعشعات وارد بدن شوند برای سلول های بدن هیچ ضرری ندارند. سرپرست این اکتشاف پروفسور ولادیمیر بلنک اذعان داشته است که این تحقیقات نتایج بسیار مطلوبی داشته که به زودی می تواند انقلابی در علوم پزشکی و علوم فضایی داشته باشد.

تقریباً یک قرن از ظهور باتری های اتمی می گذرد اما آنها تا به حال به قدری بزرگ بودند که نمی شد از آنها استفاده خاصی نمود اما اکنون محققان روس موفق شده اند که آنها را کوچکتر و فشرده تر کنند. به همین دلیل این باتری اتمی جدید قادر است ۳۳۰۰ میلی وات ساعت انرژی به ازای هر گرمش تولید کند. قدرتی که تقریباً ده برابر باتری های شیمیایی معمولی است.

این باتری از ایزوتوپ نیکل ۶۳ بهره می برد که ذرات بتای این فلز با سرعت بسیار بالای خود قادرند، الکتریسیته تولید کنند. به همین دلیل قادر است مدت ۱۰۰ سال انرژی تولید کند که در واقع پس از این مدت زمان تابش رادیو اکتیو نیکل ۶۳ تازه به نصف می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *